Yhteys

Asiallista tietoa abortista -kansalaistiedotushankkeen tekijöihin voi olla yhdeydessä sähköpostitse aborttitieto@gmail.com tai Facebook-ryhmämme viesti-toiminnon kautta. Haastattelupyynnöt voi toimittaa osoitteeseen eliisa.alatalo@gmail.com.

Tekijät

Tämän sivuston takana olemme me. Emme edusta viranomaistahoja, vaikka ne ovatkin keskeisinä lähteinä. Emme edusta myöskään poliittisia tahoja, mutta sivusto ei ole mielipiteetön: vaadimme abortin aitoa vapauttamista. Toimimme yksityishenkilöinä, naisina ja ihmisoikeuksien puolestapuhujina. Joukkoomme saa liittyä!


Eliisa Alatalo

Eliisa Alatalo, tiedottaja, toimittaja

”Oikeus turvalliseen aborttiin on tärkeä ihmisoikeus, joka tulisi taata kaikille maailmassa. Naisen keho on hänen omansa, ei hänen kumppaninsa, uskonnollisen yhdyskunnan tai yhteiskunnan.”


Milla Pyykkönen, nuorisokoordinaattori

”Abortin kokee vuosittain lähes 10 000 suomalaista naista, mutta silti aihe on tabu. Asiallista tietoa ja vertaistukea on vaikea saada. Internet on täynnä erilaisia moralistisia ja uskonnollisia sivustoja, jotka tarjoavat ”neuvojaan.”   Asialliselle tiedolle ja vertaistukitarinoille oli huutava tarve. Turvallinen ja vapaa abortti on ihmisoikeus. Aborttia ei tarvitse hävetä ja aborttiin liittyvät tabut tulee murtaa.”


Anna Salmi, opettaja

”Tutkijoiden mukaan laillinen abortti on erittäin turvallinen, jopa turvallisempi kuin synnytys. Lähes puolet maailman aborteista tehdään kuitenkin vaarallisissa olosuhteissa, usein kehitysmaissa. Aborttiin liittyvät vakavat komplikaatiot ja kuolemat olisivat täysin ehkäistävissä kunnollisten perhesuunnittelupalveluiden ja hoidon avulla.”


Veera Aaltonen, kulttuurin sekatyöläinen

”Päätöksen tehneen henkilön omaa valintaa tulee aina kunnioittaa. On käsittämätöntä, miten haasteelliseksi ja vaikeaksi riippumattoman tiedon saanti raskaudenkeskeytyksen toimenpiteistä sekä saatavuudesta on tehty, vaikka oikeus laadukkaaseen tietoon tulisi taata kaikille.”

2 vastausta artikkeliin: Yhteys

  1. Mimmi sanoo:

    Hei, olisiko mahdollista perustaa sivustonne yhteyteen myöskin keskustelu- ja kommentointiforumi? Ei nimittäin mistään oikein löydy forumia, missä saisi keskustella ja kysellä neuvoa ilman että keskusteluja häiriköidään ja poistatetaan, ja kirjoittajia nimitellään.

  2. pinja reponen sanoo:

    hei. olemme tekemässä tutkielmaa abortista koulssa ja tarvitsisimme tietoa abortin tekomenetelmistä historiassa. löytyisikö teiltä vastausta, kun netistä ei tunnu löytyvän? ystävällisin terveisin pinja 🙂

Lähetä palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s